Nieuws


Solutio Scriba viert haar 1ste lustrum! - zondag 25 oktober 2015

Oktober 2015, het eerste lustrum voor Solutio Scriba!

Mijn bedrijf bestaat op 25 oktober al weer 5 jaar! Vanaf de dag van start geen moment spijt van gehad en ondanks de economische problemen, blijft mijn zaak rustig doorgroeien! Ben hier zeker trots op en ik spreek ook zeker mijn dank uit aan al die mensen, die mij het vertrouwen geven, hebben gegeven en nóg steeds geven en ik hoop in 2016 ook weer nieuwe relaties te mogen verwelkomen!

Een eerste lustrum moet gevierd worden en dat doet Solutio Scriba met een cadeau.

Dit cadeau is voor diegene, die graag wat tips en trucs willen ontvangen op het gebied van bv. computergebruik, iPad en telefoon. Maar óók voor diegene die tegen problemen aanlopen of met onbeantwoorde vragen zitten.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de advertentie in De Gelderlander De Gelderlander 24 oktober 2015 1ste lustrum.pdf, maar ook de regionale krant De Maasdriehoek heeft hier aandacht aan besteed. Maasdriehoek oktober 2015.jpg 

Deze aanbieding is geldig tot 1 december 2015!Terug naar de vorige pagina >