Fijn dat u een bericht wilt plaatsen op mijn website. 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Doret heeft de opzet van mijn webwinkel (www.Leggcharm.nl) gemaakt. Mijn eerste klanten zijn al binnen! Ze werkt erg professioneel, luistert goed naar de wensen van de klant en is communicatief sterk. Dit werkt allemaal erg prettig!

dhr van went - 12-02-2013 - 09:56

Doret is service orientated and punctual in her work as a secretary for the minutes of the Workscouncil at Nacco Materials Handling BV, Nijmegen, the Netherlands.

Sjoerd Teunissen, chairman Workscouncil - 15-12-2012 - 23:27

In mijn zoektocht naar een professionele en betrouwbare notuliste voor een hoogwaardig klantevent, ben ik terecht gekomen bij Offerti. Als enige wist Doret mijn aandacht te trekken door haar goede voorstel, referenties en ervaring. Op de dag van het klantevent heeft zij niet alleen bewezen een goede notuliste te zijn maar ook hartelijk en behulpzaam. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en hoop haar in de toekomst nog eens te kunnen inhuren voor secretariele ondersteuning.

Jetske Jacobi (klant) Login Consultants - 18-07-2012 - 17:37

Doret Manten heeft ons geholpen met het opzetten van een webshop. Ze is flexibel, zeer meedenkend in de wens van de klant, en correct in de gemaakte afspraken. Als ik het nogmaals over moest doen, zou ik direct weer contact met haar opnemen.

Kant en Klaar overgordijnen
Angelique vd Ven

Angelique vd Ven - 22-06-2012 - 17:53

Doret heeft een ALV bijgewoond en de notulen prima uitgewerkt. Notulen waren duidelijk en voor de afwezigen goed te begrijpen. Binnen enkele dagen was het klaar. Zij is goed bereikbaar en reageert snel op telefoon en mail. Tevens is zij de enigste geweest die na mijn oproep notulist gezocht gelijk contact opnam. Voor de volgende vergadering is zij voor de uitwerking van de notulen weer aanwezig. Zij is een echte aanrader.

VvE Residence Belmonde
N. van Dam
Stegeren

N. van Dam - 21-05-2012 - 22:51


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »