Fijn dat u een bericht wilt plaatsen op mijn website. 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Doret heeft voor mij zo'n 15 transcripts gemaakt van een aantal zeer ingewikkelde interviews, zowel qua materie als qua geluidskwaliteit. Ze deed dit erg snel en goed, wat mij veel werk en tijd bespaarde in mijn onderzoek. Dank voor je enorme inzet!
Je bent absoluut een aanrader!

Vriendelijke groet,Eveline Hund

Eveline Hund - 10-05-2012 - 18:53

Doret werkt voor ons de notulen uit in de ondernemingsraadvergaderingen en overlegvergaderingen met de directie.
Zij doet dit prima en de notulen zijn zeer snel verwerkt en komen dan prima naar ons toe.Ze is altijd goed bereikbaar en ruim op tijd aanwezig.
Wim Muller secretaris OR Nacco Materials Handling B.V.

Wim Muller - 19-12-2011 - 14:46

prima secretaresse
Doret werkt voor mij ingesproken verslagen uit. Ik ervaar haar als zeer prettig in de samenwerking. Zij stelt zich flexibel en toegankelijk op. Doret werkt de opdrachten consciëntieus en vlot uit. Ook als er sprake is van onregelmatigheid in de werkzaamheden en/of enige spoed dan is dat voor Doret geen probleem.

De Jong
Psychologen praktijk, Leeuwarden
05-12-2011

De Jong - 05-12-2011 - 09:25

“Een vakvrouw. Ik heb Doret in een korte periode leren kennen als een bevlogen, geïnteresseerde, betrokken, sociaal vaardige maar vooral professionele secretaresse. Zij levert snel zeer goed werk voor een goede prijs.”
Ton Du Burck

Ton Du Burck - 07-06-2011 - 17:31

Op zoek naar een projectsecretaresse voor het accommodatiebeleid in Groesbeek meldde Doret zich aan met haar eigen bedrijf.
Na het eerste gesprek was ik onder de indruk van haar doortastendheid en maatschappelijke bewogenheid. Ze is handig met computers en heeft een hoog meedenkgehalte. Daarnaast werkt ze snel en precies. Ze begrijpt snel wat de bedoeling is. Voor een projectleider allemaal heel plezierige vaardigheden. Ik beveel haar daarom van harte aan.

Carl te Riele, projectleider accommodatiebeleid gemeente Groesbeek
April 15, 2011

Carl te Riele - 15-04-2011 - 21:44


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »